Град Копенхаген ще бъде домакин

Post Images

Град Копенхаген ще бъде домакин, на Международната среща на върха, за мобилност през следващите две години. Срещата на върха е хибридно събитие, на което присъстват лидери, иноватори и политици в глобалната индустрия за мобилност и интелигентни градове.

Международната среща на върха по мобилността се ръководи от Electronomous, организация, която обединява публични и частни заинтересовани страни, за да създаде възможности и да очертае пътя напред в индустрията за мобилност. Electronomous също приема молби от хора, които желаят да говорят на събитието.

Срещата на върха ще се проведе в хибридна виртуална и физическа среда. Пет дни от събитието ще се проведат дистанционно, докато в Копенхаген ще има физическа среща за един ден. Конференцията ще има осем направления, а именно електромобилност, микромобилност, чист и устойчив транспорт, автоматизация, както и Европейската година на железопътния транспорт през 2021 г., градска логистика, свързаност и споделяне на данни, интелигентни градове и мобилност като услуга (MaaS). Освен това тя ще се състои от работни срещи, двустранни срещи, ключови изказвания, панелни дискусии, чатове и дискусии при закрити врати.

Electronomous си партнира с Copenhagen Legacy Lab, инициатива на конвенционното бюро на Копенхаген за интегрирането на международни конгреси с местния бизнес и научни общности.
Всички протоколи за безопасност на събитията ще следват стандартите, определени от датските здравни власти. Следователно събитието ще бъде отворено само за 500 делегати лично. Всички заинтересовани да присъстват физически на събитието трябва скоро да се присъединят към списъка с чакащи на electronomous.com, за да си осигурят място. Както физическите, така и виртуалните събития са отворени за приложения. Компаниите трябва да посетят electronomous.com за повече информация относно изложения и партньорства.

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети

Mаркетинг

По -тъмна страна на маркетинга с влияние в електронната търговия

SEO

Технически SEO практики за сайтове за електронна търговия – само за Google

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

За Европейската Електронна Търговия - EuroCommerce

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Новини

Потребители на електронна търговия в Европа през 2021 г. - над 500 милиона