Град Копенхаген ще бъде домакин

Post Images

Град Копенхаген ще бъде домакин, на Международната среща на върха, за мобилност през следващите две години. Срещата на върха е хибридно събитие, на което присъстват лидери, иноватори и политици в глобалната индустрия за мобилност и интелигентни градове.

Международната среща на върха по мобилността се ръководи от Electronomous, организация, която обединява публични и частни заинтересовани страни, за да създаде възможности и да очертае пътя напред в индустрията за мобилност. Electronomous също приема молби от хора, които желаят да говорят на събитието.

Срещата на върха ще се проведе в хибридна виртуална и физическа среда. Пет дни от събитието ще се проведат дистанционно, докато в Копенхаген ще има физическа среща за един ден. Конференцията ще има осем направления, а именно електромобилност, микромобилност, чист и устойчив транспорт, автоматизация, както и Европейската година на железопътния транспорт през 2021 г., градска логистика, свързаност и споделяне на данни, интелигентни градове и мобилност като услуга (MaaS). Освен това тя ще се състои от работни срещи, двустранни срещи, ключови изказвания, панелни дискусии, чатове и дискусии при закрити врати.

Electronomous си партнира с Copenhagen Legacy Lab, инициатива на конвенционното бюро на Копенхаген за интегрирането на международни конгреси с местния бизнес и научни общности.
Всички протоколи за безопасност на събитията ще следват стандартите, определени от датските здравни власти. Следователно събитието ще бъде отворено само за 500 делегати лично. Всички заинтересовани да присъстват физически на събитието трябва скоро да се присъединят към списъка с чакащи на electronomous.com, за да си осигурят място. Както физическите, така и виртуалните събития са отворени за приложения. Компаниите трябва да посетят electronomous.com за повече информация относно изложения и партньорства.

Новини

Какво представлява Интернет на нещата ? (въпроси и отговори)

Новини

Dropshipping компании без членски такси

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

SEO

B2B Бизнес за Бизнес 32 процента от купувачите срещат трудности при намирането на продукти онлайн

Mаркетинг

Застраховането и електронната търговия

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Новини

Мъртъв ли е Дропшипинга ? Можете ли все още да печелите през 2021 и 2022 г.?

Новини

Новини и събития от ЕС за 13 и 14 октомври 2021 г.

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди